Tinctura de Trei Frati Patrati 50ml, Plantextrakt

Tincturi plantextrakt, PlantExtrakt Mladite de Cimisir x 50 ml

Conținutul

  Aplica filtru Infiintate in toamna anului ca firma mixta româno - germana cu sediul la Radaia, 14 km departare de Cluj Napoca, într-o zona nepoluata, în mijlocul naturii, Laboratoarele Plantextrakt au o experienţă de peste 20 de ani în prelucrarea plantelor, cu realizarea de preparate fitoterapice, gemoterapice şi medicamente homeopatice.

  antimicrobiene pentru copii

  Tincturi plantextrakt industriala are o suprafata de În perioada tincturi plantextrakt firma a functionat în exclusivitate prin activitatea de export de materii prime pentru homeopatie - tincturi mama - pe pietele farmaceutice din Europa de Vest Germania, Austria, Italia si din Extremul Orient India, Pakistanactivitate care continuă şi tincturi plantextrakt prezent.

  Începând cu produsele dysbiosis white tongue PlantExtrakt sunt autorizate pentru comercializare pe piata farmaceutica româneasca, iar din s-au lansat pe piata medicamentele homeopatice în doua forme farmaceutice: granule homeopatice si picaturi homeopatice.

  cancer sarcoma en ninos

  Prin prelucrare în stare proaspată şi extracţie tincturi plantextrakt rece metoda de fabricaţie Plantextrakt se păstrează nealterat fitocomplexul responsabil de acţiunea terapeutică. Anual, PlantExtrakt este inspectat de catre beneficiari externi într-un program organizat de audituri de calitate.

  Se urmareste analiza solurilor la culturile ecologice si pe zonele de recoltare, urmarirea fabricatiei în dosarele de înregistrare a productiei si în documentele de calitate, respectarea conditiilor de lucru specifice si în mod deosebit sistemul de management al calitatii.

  paraziți comuni