Sare amara, 7,5 kg pret mic la HORNBACH

Sare epsom. Sarea Epsom - o minune pentru corpul tău!

Conținutul

  Miercuri, 18 aprilie Ultimul update Miercuri, 18 aprilieSare Epsom sau sare amara nu este o notiune moderna, ci una care a reinceput sa fie la moda. Ea are o multime de utilizari, de la bai relaxante, la exfoliant pentru fata sau produs de hair-stylingdar are si proprietati curative, fiind un bun antiinflamator si, totodata, un bun cicatrizant.

  sare epsom

  Sarea Epsom este sulfat mineral de magneziu, care are proprietati sedative. Cand sulfatul de magneziu este absorbit prin piele, el linisteste sistemul nervos, reduce inflamatiile, relaxeaza muschii, are proprietati emoliente si exfoliante.

  sare epsom

  Iata 10 utilizari geniale pe care le are miraculoasa sare Epsom 1. Baie relaxanta Pune doua cesti de sare Epsom in cada sare epsom adauga apa calda pentru o baie relaxanta.

  sare epsom

  Baie la picioare Adauga o jumatate de ceasca de sare Epsom intr-un lighean cu apa calda si scufunda-ti picioarele. Vei uita de inflamatii, de dureri, sare epsom mirosurile neplacute si de pielea moarta.

  sare epsom

  Poti incerca si un masaj exfoliant cu sare Epsom si menta. Cicatrizant Adauga doua cesti de sare Epsom in cada cu apa calda si vei reduce inflamatiile, iar ranile se vor vindeca mai repede.

  sare epsom