Programeaza-te rapid!

Hidrocolonoterapie cluj, Colon hidroterapie – Harmony Clinic

Conținutul

  hidrocolonoterapie cluj

  Acest site nu stochează date cu caracter personal, toate informaţiile sunt transmise direct pe email către unitatea medicală.

  Cabinetul beneficiază de aparatură medicală modernă ce permite realizarea unor tratamente eficiente în condiții de ambulator.

  hidrocolonoterapie cluj

  Cabinetul DV Interclinic îmbină experiența echipei medicale cu echipamentele ultramoderne, toate aflate într-o ambianță plăcută și confortabilă pentru pacienți. De asemenea, tratamentele medicale în regim ambulator acordă pacientului DV Hidrocolonoterapie cluj avantajul că nu necesită internare, acesta fiind eliberat imediat după intervențiile efectuate.

  Totul în slujba pacientului.

  hidrocolonoterapie cluj

  Dragoș Valean dispune de peste 10 ani de experiență în tratamentul estetic al bolii varicoase, fiind medic primar chirurg cu competență în ecografie. Dragoș Valean este membru al Societății Române de Flebologie și al Societății Române de Chirurgie de Ambulator și a avut numeroase colaborări și schimburi de experiență cu clinici prestigioase specializate în tratamentul afecțiunilor vasculare din România, Germania, Franța și Ungaria.

  hidrocolonoterapie cluj

  Dragoș Vălean este unul dintre puținii medici români care a obținut certificarea CermaVein pentru folosirea metodei SVS metoda cu aburi a tratării venelor varicoase.