Polygemma 15 Intestin detoxifiere - PlantExtrakt - ShopMania

Detoxifiere intestin, Polygemma 15, Intestin detoxifiere, 50 ml, Plant Extrakt : Farmacia Tei online

Informatii produs Descriere Polygemma 15 - Intestin detoxifiere Polygemma 15 - Intestin detoxifiere sustine functia de detoxifiere intestinala, este obtinuta din surse naturale, o combinatie de extracte gemoterapice din mladite de merisor, muguri de nuc si muguri de stejar.

suplimente hepatice de detoxifiere funcționează

Toxicitatea intestinala genereaza o autointoxicare ce detoxifiere intestin poate manifesta nu numai local, ci si la multe nivele in organism, in functie de sensibilitatile fiecarui individ oboseala, nervozitate, probleme gastrointestinale, eruptii cutanate, dureri de cap, artrita, dureri lombare, sciatica, alergii, astm, probleme cardiace, etc.

Polygemma 15 - Intestin detoxifiere are si efect tonic general, ameliorand astenia fizica si psihica. Gemoterapicul din mladite de Merisor regleaza functionalitatea si motricitatea intestinala, atat in cazde constipatie, cat si incazde diaree, sau alternariale diareei cu constipatia.

Detoxifiere inteligentă cu Dr. Ruxandra Constantina!

Estetonic si stimulator in caz de constipatie si antispastic si sedativ in cazde diaree, poate reduce infectiile si inflamatia de la nivelul intestinului si colonului. Gemoterapicul din muguri de Nuc are actiune antiinfectioasa, antiinflamatoare si cicatrizanta, regland astfel flora bacteriana, reducand balonarea si flatulenta.

trupa myparasites

Gemoterapicul din muguri de Stejar regleaza peristaltismul intestinal si detoxifiere intestin totodata efect tonic general, ameliorand astenia fizica si psihica. Combinatie de extracte gemoterapice din mladite de merisor, muguri de nuc si muguri de stejar.

Produsele pentru curatarea colonului variaza, dar ingredientele de baza includ fibre psyllium, seminte de in etc. Durata de utilizare a acestora variaza in functie de tipul metodei, de la cateva zile pana la cateva luni. Aceste suplimente pot fi administrate atat pe cale orala, cat si rectala si au rolul de a elibera colonul de impuritati. Hidroterapia sau irigatiile colonului sunt asemanatoare cu clismele. In cadrul hidroterapiei se foloseste mai multa apa.

Administrare: 2 ml de 2 ori pe zi, dimineata si la pranz, inainte de mese, diluati in putina apa - cure de luni, repetate la nevoie. Pentru persoanele care sufera de tulburari la nivel intestinal, se recomanda cure de luni, repetate de ori pe an detoxifiere intestin detoxifiere intestin nevoie. Chiar si pentru persoanele care nu au tulburari intestinale, o detoxifiere intestin anuala de detoxifiere intestinala este salutara.

tratament de detoxifiere