Par Cure, Ciumbrud Plant | Farmbee

Cure plante. Cure cu PLANTE pentru un FICAT sănătos

Conținutul

  Un ficat bolnav implică o paletă largă de afecţiuni: hepatite, diskinezie biliară, calculi biliari, insuficienţă hepatică şi ciroză.

  cancer limfatic manifestari

  Seminţele de cure plante Peste 30 de grame de seminţe uscate se toarnă 1 litru de apă fierbinte, iar vasul se pune pe foc. Se fierbe timp de 20 de minute, se îndepărtează de pe foc, se acoperă, se lasă să se răcească şi se strecoară. Dacă după acest cure plante de timp nu s-au constatat niciun fel de efecte adverse, tratamentul eficient îndeosebi în hepatită sau ciroză hepatică poate fi reluat încă o dată, după o pauză de 20 de zile.

  eficient împotriva papiloamelor

  Anghinarea Anghinarea drenează ficatul, favorizând regenerarea celulelor hepatice. Se consumă o cană, dimineaţa, pe stomacul gol se stă culcat pe partea dreaptă, 20 de minuteiar restul cantităţii se administrează în două reprize, cu 30 de minute înainte de prânz şi cină.

  tratarea viermilor în funcție de sistem

  După o cură de 30 de zile se face o pauză de alte 30 de zile, după care tratamentul se poate relua. Radacina de papadie restabileste functiile ficatului Rădăcina de păpădie Rădăcina de păpădie combate senzaţia de oboseală, ajută la restabilirea funcţiilor ficatului, prevenind procesul de fibrozare evoluţia spre ciroză provocat de atacul viruşilor sau al substanţelor toxice.

  Are efecte deosebite cancer la plamani stadiul 4 tratarea hepatitei virale şi alcoolice. Cătina Sucul de cătină administrat proaspăt tratează eficient afecţiunile ficatului, având efecte miraculoase în hepatită şi ciroză hepatică.

  trans fat toxicity symptoms

  În absenţa sucului, se ia sirop de cătină, obţinut astfel: la o parte cure plante suc se adaugă două părţi de miere, după care se amestecă bine cele două componente, până când se formează o pastă omogenă; se păstrează în locuri întunecoase şi răcoroase.

  Se ia 1 lingură, de ori pe zi, înainte de mesele principale, în cure de lungă durată alături de o dietă vegetariană.

  vinaigre de cidre et citron le soir

  Sunătoarea Sunătoarea ajută la ţinerea sub control a tensiunilor emoţionale care sunt foarte periculoase în cazul persoanelor cu probleme hepatice, protejând ficatul de procesele distructive. Se evită expunerea la soare ȋntre orele 11 si Post cure plante.

  papilloma virus occhio