Formular de căutare

Xanthomonas bacteria

Conținutul

  Boală cauzată de o bacterie care parazitează toate organele aeriene ale tomatelor.

  xanthomonas bacteria exemple de hiperparazite

  Pe lângă tomate, cercul de plante gazdă al bacteriei cuprinde plante din numeroase specii. Intervalul de maxim risc începe la răsărirea plantelor și se încheie cu înfloritul tratament cu citrocept parazit legarea fructelor.

  • Xanthomonas campestris - Traducere în română - exemple în germană | Reverso Context
  • Сегрегация обусловлена рядом причин, - объяснял Арчи, а Элли переводила.

  Pe răsaduri boala se manifestă sub forma unor pete galben verzui circulare sau neregulate pe cotiledoane și pe frunzulițele nou-apărute. În mijlocul petelor se formează o zonă brun-închis de țesut necrozat, unde se pot observa picături xanthomonas bacteria gomă bacteriană, ca niște lacrimi.

  Эпонина вскочила и бросилась .

  Atacul pe frunze are înfățișarea unor pete cel mai adese neregulate, de mm diametru, cu aspect hidrozat și margini bine conturate. La debut, petele au culoare verde închis, după care capătă o culoare cenușie și apoi brună.

  De regulă, petele sunt cantonate în apropierea nervurilor. Când infecțiile sunt puternice, zonele afectate de pe frunze se lărgesc până confluează, cauzând în cele din urmă căderea frunzelor. Bacteria produce leziuni și pe tulpini, sub forma unor zone suberificate. Când bacteria atacă florile în primele faze, acestea cad, iar fructul nu se mai formează.

  xanthomonas bacteria hpv virus warts on elbow

  Pe suprafața fructelor apar vezicule de mm, verzi sau brune, proeminente, care se pot lărgi până la 4 - 10 mm. Petele tind apoi să se scufunde și crapă la un moment dat, deschizând porți de infecție pentru alți agenți patogeni.

  Aceste exemple pot conține termeni colocviali. Folglich sollte Südsudan in der genannten Entscheidung als Drittland aufgeführt werden, das frei von für Citrus pathogenen Stämmen von Xanthomonas campestris ist. În consecință, Sudanul de Sud ar trebui să fie enumerat în decizia respectivă ca țară terță indemnă de Xanthomonas campestris patogenă pentru Citrus.

  Chiar și după coacerea fructelor rănile cauzate de activitatea bacteriei păstrează un contur verde. Cum poate fi prevenit: Întrucât infecția primară se produce prin intermediul semințelor infestate și prin resturile de plante bolnave, se recomandă utilizarea de xanthomonas bacteria sănătoasă, tratată chimic sau termic, precum și distrugerea prin ardere a resturilor rezultate toamna din desființarea culturilor.

  xanthomonas bacteria tipuri de papilom pe față

  Tratarea termică a semințelor se face prin scufundare în apă de 60oC, timp de 10 minute. Răsadurile se vor produce în sol dezinfectat termic sau chimic.

  За ним, в пятидесяти метрах, следовал страусозавр, на нем ехали Арчи и Элли со спящей девочкой. Когда они оказались примерно в четырехстах метрах от лагеря, Ричард смог разглядеть фигуры солдат в свой бинокль. Все стояли, обратившись в их сторону.

  Rotația culturii reduce considerabil intensitatea infecțiilor. Se vor evita irigațiile prin aspersiune și, după ploi, trebuie aplicat un tratament, în special acolo xanthomonas bacteria există risc de infecție. Cum se combate chimic :.

  xanthomonas bacteria cancer de la gorge lie au papillomavirus