Meniu de navigare

Virusi respiratori

Articolul de față îți arată cum se manifestă aceste două afecțiuni, oferindu-ți sfaturi utile pentru a-ți proteja familia.

virusi respiratori

Articolul de față îți arată cum se manifestă aceste două afecțiuni, oferindu-ți sfaturi utile pentru a-ți proteja familia: Domestos este întotdeauna un aliat puternic în lupta împotriva microbilor și bacteriilor din casă. RSV este una dintre abrevierile frecvente ale virusului sincitial respirator.

virusi respiratori

Acest virus reprezintă o cauză frecventă a afecțiunilor virusi respiratori severe la copiii cu vârste de până la doi ani și principalul motiv de spitalizare pentru bebelușii diagnosticați cu infecții respiratorii. RSV este, după malarie, cea de-a doua cauză majoră a mortalității infantile la copiii sub un an, cu o rată anuală de Virusul se transmite prin inhalarea particulelor infectate din tusea sau strănutul unei alte persoane, sau prin contactul cu o virusi respiratori contaminată sau un șervețel și atingerea nasului, gurii sau a ochilor cu mâna nespălată.

virusi respiratori

Simptomele RSV: Simptomele cele mai frecvente sunt tusea, durerea de cap și nasul înfundat. Virusul poate cauza afecțiuni mai severe cum ar fi bronhiolita sau pneumonia, ce pot necesita spitalizarea.

La copiii mai mici de 3 ani, virusul sincitial respirator poate determina o infecție de tract respirator inferior, cum ar fi pneumonia sau bronșiolita virusi respiratori inflamația bronsiolelor de la nivelul plămânilor. Cum puteți evita infecția cu virusul sincitial respirator: Spălați-vă des pe mâini. Copiii, persoanele în vârstă și cele cu un sistem imunitar scăzut trebuie să evite contactul cu purtătorii acestui virus.

virusi respiratori

Este bine să îi învățați pe copii de mici să își acopere gura atunci când tușesc. Patogenii se răspândesc cu ușurință, de aceea, este important să curățați suprafețele des folosite robinetele de baie, vasul de toaletă, podelele cu substanțe ce omoară microbii, cum ar fi dezinfectantul înălbitor Domestos Extended Power. Copii sau sugari, cei mici au de multe ori probleme de stomac provocate de infecții cu germeni și microbi ca de exemplu rotaviruscauze frecvente ale diareei virusi respiratori.

Cum se răspândește rotavirusul?

Viroză respiratorie

Rotavirus — cauze la copii: Virusul se regăsește în materiile fecale ale copiilor infectați. Rotavirusul intră în organism prin cavitatea bucală, de obicei de pe degetele murdare, dar uneori și prin ducerea la gură de virusi respiratori sau alte obiecte în contact cu virusul.

Germenii se virusi respiratori cu ușurință, prin simplul contact cu mâinile unei persoane infectate sau cu un obiect al bolnavului, cum ar fi jucăriile, mobilierul sau blaturile de bucătărie. Virușii pot trai pe aceste suprafețe un timp îndelungat.

Rotavirus — simptome: Febra ușoară sau medie, vărsături și dureri de stomac, diaree apoasă, piele și mucoase uscate.

Epidemia provocată de noul coronavirus: ce trebuie să ştie părinții

Diareea poate dura până la nouă zile. Infecția poate avea ca efect deshidratarea severă, în acest caz necesitând tratament cu perfuzii în spital. Dezinfectanții pe bază de clor ucid microbii?

Domestos ucide toți germenii cunoscuți, inclusiv rotavirusul.

Infectiile respiratorii

Folosește dezinfectantul pe bază de clor Domestos Extended Power pentru a păstra toaletele și olițele copiilor curate și virusi respiratori, și folosește un spray pe bază de dezinfectant pe bază de clor pentru a curăța alte suprafețe din casă. Dezinfectează cârpele folosite la curățenie înmuindu-le peste noapte într-o soluție diluată de Domestos, uscându-le apoi complet vezi instrucțiunile de utilizare menționate pe ambalaj. În sfârșit, asigură-te că toți cei din familie, atât cei mari cât și cei mici, vă virusi respiratori pe mâini în mod virusi respiratori.

Domestos este arma ta secretă împotriva microbilor ce îți amenință familia. RSV și rotavirusul te pot îmbolnăvi, dar Domestos îi protejează pe cei dragi.