Virusi electronici, Germenii Electronici (Virusii)

Virusi electronici

Cele mai periculoase 5 virusuri din istoria computerelor Cu siguranță, am venit aici pentru a ști ce au fost cei mai periculoși 5 viruși din istorie ; Dar mai întâi să vorbim puțin despre ce sunt virușii, despre cum îi prevenim și multe altele.

virusi electronici

Cod roșu Code Red a fost descoperit de virusi electronici angajați ai Securitate digitală EEye ; el însuși era un virus care infecta hard disk de computere și ulterior a continuat să se înmulțească masiv, dar o eroare a făcut ca acesta să se înmulțească și mai mult, consumând o cantitate mare de resurse de sistem.

Dar, la deschiderea acestuia, a fost activat și pornit; fiind trimis prin e-mail către 50 de persoane care vor fi în directorul utilizatorului. Sasser este un alt virus virusi electronici cele mai periculoase În penultimul loc al acestei liste pe cei mai periculoși virusi electronici viruși din istorieAm găsit un vierme Windows, care a făcut ca sistemul să încetinească și să se blocheze; în același mod, Sasser s-a răspândit prin internet folosind resursele sistemului și, în acest fel, a infectat alte computere.

virusi electronici

Zeus În cele din urmă, îl găsim pe Zeus, un virus informatic care a provocat cu adevărat multe ravagii la acea vreme. Acest lucru a fost dezvoltat cu scopul de a infecta PC-urile Windows și în acest fel alerga diverse sarcini penale; în principal cheylogging pentru bărbați virusi electronici să efectueze jafuri.

virusi electronici

Oamenii din spatele lui Zeus l-au folosit pentru a prelua acreditările de acces la rețelele sociale, conturile bancare și e-mail ; paginile afectate includ Cisco, Amazon și Bank Of America. Ce sunt virușii informatici? Deci, când vorbim despre virusi electronici, ne referim programe de ACEASTA al cărui obiectiv este de a modifica funcționarea corectă a computerului, trecând complet neobservat de utilizator.

virusi electronici

L viruși de calculator În general, acestea infectează virusi electronici fișierele din sistem și le modifică sau le deteriorează, pentru a corupe fișierele sau datele stocate pe computer.

Sigur, există unele al căror scop nu este să dăuneze, ci mai degrabă să fie enervant pentru utilizatori, dar acestea sunt doar câteva cazuri.

Top News - Shkencëtari: Virusi i ri/ 100 herë më i keq se covid 19

Metode de infectare a virușilor informatici Lo viruși de calculator Ei își datorează numele asemănărilor pe care le au cu virusurile umane, prin urmare, se răspândesc în mod similar; în acest caz, infecția apare atunci când computerul are un fel de contact cu un fișier infectat. Ovarian cancer nutrition sunt deschise mesajele infectate: deși pare greu de crezut, virușii se pot răspândi virusi electronici structura e-mailului în sine, datorită faptului că sunt adăpostiți în corp HTML a e-mailului.

Sisteme de stocare USB-urile, CD-urile și DVD-urile pot virusi electronici un mediu ideal prin care să transmită viruși de calculator ; în aceste cazuri, doar record în ele un fișier care conține un anumit tip de virus și ulterior deschide fișierul menționat de pe alt computer.

virusi electronici

Descărcarea aplicații sau programe : acest lucru este legat puțin de punctul anterior; Ori de câte ori mergem pentru a descărca un fișier, aplicații sau programe, trebuie să ne asigurăm că site-ul este demn de încredere, în caz contrar, descărcarea noastră poate fi însoțită de un frumos virus informatic. Reclame false: persoanele care au intenții proaste nu numai virusi electronici plasează viruși în virusi electronici, pagini sau descarcă fișiere, dar fac și reclame virusi electronici Dar, pentru a contracta virusul, va trebui să faceți virusi electronici pe reclama, vă rugăm să nu o faceți!

Cum să vă protejați de cei mai periculoși 5 viruși din istoria computerului? L viruși de calculator Sunt un rău care există și practic singurul mod de a te proteja de ei este prin utilizarea unui antivirus care detectează, elimină și elimină virușii de pe computer. În acest caz, pe internet putem găsi o mare varietate dintre ele, printre care se numără celebrul avast; dar, sunt multe altele, prin urmare, îl puteți folosi pe cel care vă place cel mai mult.

Sign Up to Scribd to continue downloading

După cum vedeți, în ciuda imensității Avantajele tehnologieiEste, de asemenea, utilizat pentru lucruri care amenință securitatea tehnologică a oamenilor. Sperăm că acest top al cei mai periculoși 5 viruși din istorie ți-a plăcut; De asemenea, pentru a extinde puțin mai mult informațiile, vă lăsăm un videoclip în care sunt explicate tipurile de viruși care există. Ați putea fi, de asemenea, interesat în:.