Steablock, 60 capsule, Hyllan

Steablock pareri, Eficienta SteaBlock este demonstrata intr-un studiu medical

Conținutul

  Descriere Proprietati: - diminueaza efectele negative ale steatozei hepatice de tip 1, 2 sau 3 in afectiuni precum sindromul metabolic, dislipidemii sau diabet; - este un protector hepatic ce contribuie, datorita efectului triplu antioxidant conferit de ingredientele din compozitia sa unica, la buna functionare a celulelor steablock pareri si la regenerarea acestora in afectiuni precum hepatitele sau cirozele hepatice.

  Ingrdiente active: Silimarina - asigura o protectie ficatului, avand efecte antioxidante si de detoxifiere.

  steablock pareri

  Participa la reconstructia celulei hepatice in hepatitele virale si in steablock pareri hepatica. Este cel mai utilizat ingredient in protectia hepatica.

  steablock pareri

  Acidul alfa-lipoic ALA - este antioxidant metabolic, cu rol in protectia hepatica in afectiuni precum ciroza, hepatitele B si C sau steatoza hepatica. Seleniul organic - exercita un important efect hepatoprotector.

  steablock pareri

  Mod de administrare: Se administreaza cate 2 capsule de 2 ori pe zi, dupa mesele principale, timp de minim 3 luni sau conform recomandarii medicului specialist. La copii, dozele zilnice vor fi stabilite de medicul specialist. Poate fi administrat incepand cu varsta de 3 ani.

  • Medicament parazitar eficient pentru om
  • Metastatic cancer neck icd 10
  • Viermii de pin sunt vizibili în scaun

  Pentru a obtine rezultatele dorite, administrarea ar trebui efectuata pe o perioada de minim trei luni. Contraindicatii: Este contraindicat in caz de alergie la oricare dintre ingredientele produsului sau in perioadele de sarcina si alaptare.

  steablock pareri