Rithual silhouette

Conținutul

  Ceaiul Silhouette ajuta organismul sa functioneze cu usurinta prin eliminarea toxinelor si activarea metabolismului.

  rithual silhouette calorii branza de vaci

  Rithual Silhouette contine 2 pungi de ceai a cate 60g: Formula 1 si Formula 2: Formula 1 - Localizeaza si dizolva rithual silhouette accelerand metabolismul pentru favorizarea pierderii in greutate si inhiba absorbtia grasimilor si acizilor grasi. Formula 2 — Sprijina mecanismele de drenaj prin imbunatatirea circulatiei sangvine si limfatica, ajutand la eliminarea toxinelor din organism.

  rithual silhouette viermi fără copii

  Formula 1 si Formula 2 din Rithual Silhouette sunt special concepute si alese pentru a obtine cele mai bune rezultate. In ziua I se bea ceaiul realizat din Formula 1, iar in urmatoarea zi se bea ceaiul realizat din Formula 2, urmand sa se alterneze in rithual silhouette zi cate-o alta formula.

  Se urmeaza acest mod de administrare in toate celelalte zile: ex: ziua 1 — formula 1, ziua 2 — formula 2, ziua 3 — formula 1, ziua 4 — formula 2, ziua 5 — formula 1, ziua 6 — formula 2, Ziua 7 — formula 1 Ceaiul se prepara prin infuzie, se pune 1 lingurita in ml de apa clocotita, si se lasa la infuzat timp de rithual silhouette minute.

  rithual silhouette oxiuros huesped

  Se strecoara si se consuma ca atare. Se vor consuma cani de ceai pe zi, de preferat dimineata si seara, inainte de masa cu de minute.

  rithual silhouette human papillomavirus pubmed

  A nu se administra de catre femeile insarcinate sau care alapteaza! Ceai vrac 2 formule a cate 60g. Spune-ti opinia.

  rithual silhouette am slabit cu aloe vera