Plasturi cu efect răcoritor pentru picioare, 4 bucăți, So Cool, Apieu

Plasturi picior

Conținutul

  Plasturi picior cu efect răcoritor pentru picioare, 4 bucăți, So Cool, Apieu [] Plasturi cu efect răcoritor pentru picioare, So Cool Plasturii cu efect răcoritor oferă o relaxare instantanee, ameliorează mușchii inflamați și picioarele obosite.

  hpv manner nachweis

  Sunt infuzați cu dovleac, cafea și extract de cacao pentru a reduce edemele picioarelor, iar extractele de lavandă, mentă și rozmarin relaxează. Partea superioară plasturi picior plasturelui este realizată dintr-o țesătură fină și densă, astfel că gelul se va menține rece. Nu lasă reziduu lipicios pe piele după folosire.

  Prezentare Allemed Plasturi hidrogel pentru picioare obosite - Fiterman: Allemed Plasturi hidrogel pentru picioare obosite - Fiterman Indicații: Dupa perioade lungi de stat in picioare, dupa activitati fizice intense si dupa purtarea pantofilor cu tocuri inalte. Beneficii: Extractul de frunze de vita de vie Vitis vinifera este plasturi picior in mod traditional pentru inlaturarea simptomului "picioare grele". Plasturele Allemed amelioreaza durerea si imbunatateste circulatia la nivelul picioarelor ,fiind astfel recomandat persoanelor care manifesta simptomul de "picioare grele". Plasturele Allemed mentine un efect de hidratare si racorire la nivelul zonei afectate pentru un timp indelungat.

  Include 4 plasturi de unică folosință. Mod de folosire: Îndepărtați pelicula transparentă și lipiți plasturele în zona dorită asigurați-vă că zona este curată și uscată înainte de aplicare.

  gardasil hpv kullananlar

  Aruncați plasturii după utilizare. Precauții: Pentru uz extern. Nu lăsați la îndemâna copiilor.

  papilom chelyabinsk

  A se păstra la loc uscat și răcoros. Evitați contactul cu ochii.

  Nu utilizați dacă sunteți alergic sau sensibil la unul dintre ingredientele menționate pe etichetă. Dacă apar iritații sau reacții alergice,întrerupeți imediat folosirea produsului și consultați medicul.

  journée detox liquide