Video Trupa "Parazitii" a scos o piesa pentru politisti.

Parazitii militia

Conținutul

  Video Trupa "Parazitii" a scos o piesa pentru politisti.

  parazitii militia

  Parazitii-Din coltul Blocului Versuri: Parazitii militia parazitii militia militia direct din coltu' blocului Transmit cu placere mirosind a bere Cu putere din acelasi colt parazitii militia blocului De ceva vreme. Se'aude stii si tu. Trec anii nu'mi pasa.

  parazitii militia

  Umplu golesc paharu' Oricum ma iubeste parazitii militia militia Ca pe Margineanu' Orice pahar mie'mi vine ca si turnat Eu si cand sunt beat sunt treaz Tu cand esti beat esti beat Adun ganduri curate virus marburg in jeg pe lazi La noi parazitii militia parazitii militia spital e mai parazitii militia Decat parazitii parazitii militia altii pe strazi.

  Ne plac zilele'nsorite bancomatele.

  parazitii militia

  Imtins pe spate ma las prada drogului Si va dedic aceasta balada din coltu' blocului refren: 20 de tone de bere parazitii militia de kile de has parazitii militia de mii de motive sa nu le lasi 20 de parazitii militia De 20 de ori mai parazitii militia bani 20 de femei de 20 de ani La bloc nu e deloc ca parazitii militia TV Parazitii militia timp de seriale O dam parazitii militia parte cu vinu' cu mainile parazitii militia.

  Esti incercuit de nasoale penale care te vor. Iarba creste indoor.

  parazitii militia

  Avem mult verde'n dormitor Nu suntem nationalisti Nu dam 2 lei pe tricolor Dam banii de paine pe bere. Ai intrat la idei?

  parazitii militia

  Copiii cresc singuri Caci noi nu traim pentru ei Cand paharul se umple il dam pan' la fund Si'l spargem Mai parazitii militia un fum parazitii militia sa ne facem si vrem Doar o parazitii militia vorba din toate sa ajunga in FM Nu parazitii militia o plasa parazitii militia siguranta in care sa cadem Ațiputeafiinteresat.