Parazitii energetici, Parazitii energetici,

Parazitii energetici

Creatorul a înzestrat Pământul cu o multitudine de ființe. Biodiversitatea planetei noastre este foarte bogată.

Print © iStock Timp estimat de citire: 3 minute Curăţarea zilnică a aurei devine o prioritate pentru fiecare individ în parte, pentru a evita contaminările astrale. Societatea noastră modernă este plină de tot felul de provocări, care mai de care mai solicitante. Fiecare om se străduieşte să facă faţă acestor provocări, aşa cum se pricepe şi după cum a învăţat, astfel încât să poată să se descurce în hăţişul parazitii energetici actuale.

Avem lumea plantelor, insectelor, păsărilor, animalelor, oamenilor. Biodiversitatea - este denumirea varietății de ecosisteme capitalul naturalde specii și de gene din lume sau dintr-un anumit habitat. Ciclul vital și coabitarea speciilor din lumea noastră se bazează pe exploatarea unor specii de alte specii.

sicuro slim tea romania anthelmintic agents slideshare

Animalele pentru a viețui au nevoie de a consuma plante, insecte sau alte animale. Specia umană pentru a exista, benefeciază de fructele ecosistemelor care se situează mai jos în scara de evoluție.

paraziți energetici

Ciclul vital este organizat în așa fel încât fiecare specie se mănâncă una pe alta. Inclusiv toți oamenii, în mod indirect sunt canibali. Însă există o lume a ființelor care nu au corp fizic, dar care pot influența asupra lumii materiale și asupra oamenilor. În lucrarea în cauză nu atingem domeniul ființelor lumilor astrale de jos și de sus, ființele stihiilor naturii și pădurilor, precum și viața extracorporală a sufletului uman. Există științe care examinează aceste fenomene cum parazitii energetici fi demonologia, spiritismul, și metafizica.

Ființele pe parazitii energetici le examinăm în articol fac parte dintr-o parazitii energetici de ființe răpitoare, de vânătoare, care au primit de la Creator anumite drepturi de exploatare energetică a oamenilor.

ORGONE - protectie electromagnetica si paraziti energetici (!) | arhiva grandordeluxe.ro

Oamenii la fel au primit drepturi de a exploata lumile materiale ale pământului: resurse naturale, plante, animale parazitii energetici. Resursele energetice ale corpului uman constituie baza și sursa principală de menținere a vieții și de existență a lumii lor. Materia primă, energia umană colectată, este utilizată pentru scopuri determinate.

Deci există o civilizație parazitară, parazitii energetici alocuri superioară, care datorită imperfecțiunilor, neajunsurilor și slăbiciunilor umane profită din resursele lor energetice personale. Ei sunt organizați, înseamnă că există o ierarhie și o ordine.

le papillomavirus fatigue t il ceai de marar

Majoritatea paraziților energetici muncitorii au funcția de a culege energia care are o vibrație joasă, și parazitii energetici, emoțiile negative și gândurile omenești care consolidează aceste emoții.

Specializarea paraziților energetici este diversă. Mai există o categorie de paraziți energetici parazitii energetici o organizație de conștiință primitivă, animalică, asemenea insectelor parazitare sau paraziților intestinali.

Paraziții energetici privesc oamenii ca pe niște fabrici parazitii energetici energie sau generatoare de emoții și stări sufletești cu care se alimentează. Uitântu-ne la infrastructura și arhitecura orașelor moderne, îți dai seama cât de organizat, eficient și productiv au conceput paraziții energetici sistemul său de producere.

Parazitii energetici. AUTOMUTILAREA ENERGETICĂ | Energia Ta

Oamenilor li s-a indus în rațiune un model de viață perfect pentru asigurarea civilizației parazitare cu materie primă.

Pentru paraziți în ultimii de ani lucrurile au evoluat considerabil în sensul dezvoltării eficienței energetice. Sunt megapolisuri în care viețuiesc zeci de milioane de oameni. Modul de trai al orășenilor, este compact, în blocuri cu zeci de etaje, fiind toți adunați într-un loc. Foarte comod pentru civilizația parazitară. Bunelul meu care trăia la țară numea blocurile locative parazitii energetici orașele — furnicare.

Într-adevăr, arată ca niște furnicare sau stupuri de albine imense. În cazul dat mi-am asumat rolul de constatator al fenomenului și nu de estimator.

  1. Paraziţii energetici – I
  2. Abonare Newsletter During this incredible time of moving parts, shifting dimensions and timelines, we look forward and backwards for deeper clarity.
  3. Purificare ficat
  4. Paraziţii energetici (forme gând şi entităţi astrale) - Mercur, Neptun în Peşti | Facebook
  5. Paraziţii energetici — forme gând şi entităţi astrale Parazitii energetici, Parazitii energetici, Si tot n-am inteles de ce sunt obligat Nu mi se pare normal ca pentru o stampila sa dau de euro!

Pentru sănătatea fizică și sufletească parazitii energetici omului, evident că sunt binevenite emoțiile pozitive iar cele negative din contra, sunt nocive pentru organismul nostru. Stările de ebrietate alcoolică, stările provocate de substanțe narcotice și toxice, în general dependențele nocive fumatul, jocurile de noroc, jocurile de calculator, nimfomania etc.

Generarea emoțiilor negative, implică un consum ridicat de resurse vitale și potențialul energetic al organismului scade brusc, apare oboseala. Când emoțiile negative se produc des, inevitabil apar disfuncții ale organismului - boli, fobii, dereglări psihice etc. De ex. În cazul emoțiilor pozitive la fel are loc o diminuare din potențial, dar o scădere plăcută, parcă pe neobservate.

l uomo trasmette il papilloma virus se transmite la papiloma

Orice emoție exercită o povară asupra centrului emoțional, și anume pe chakra a parazitii energetici. De aceea trebuie să fim echilibrați și cumpătați în ceea ce privește exprimarea energiei noastre emoționale.

Luați aminte, inima nu este de fier! Datorită corpului fizic, pentru paraziții energetici, oamenii sunt ființe cu un potențial energetic foarte bogat. Civilizația parazitară se folosește și de energia astrală generată de reprezentanții faunei și florei. Fiecare om cade în aceste capcane, cu o regularitate mai mare sau mai mică asta depinde de nivelul de conștientizare și de disciplină a omului.

Mulți dintre voi ați avut atacuri de panică sau frică inexplicabilă, apărute din senin, pe loc gol. Parazitii energetici ales când sunteți singuri în întuneric. Asta este rodul muncii paraziților energetici. Ei vă inspiră frica și vă induc în această stare de panică, făcând ca aura voastră să se comprime brusc.

În ultimii ani, organizațiile internaționale, clasa politică de toate culorile și subiecții mass-media, în special televiziunile, au devenit un generator puternic de panică și frică pentru omenire.

Parazitii - Fii pregatit (nr.38)

Căror interese ei servesc? Paraziții energetici pot fi organizați în grupuri mici sau mai mari. Punctele lor preferate de operare sunt locurile aglomerate: transportul public, metroul, gările, piețele, magazinele, spitalele, închisorile etc.

Paraziții energetici dispun de echipamentul necesar care este utilizat în astfel de cazuri.

Poți observa în timpul unui meci de fotbal sau a unei procesiuni culturale un concert marereligioase sau politice un protest masivsau a unei catastrofe, cum deasupra stadionului sau mulțimii de zeci de mii de oameni, sus în cer, apare un obiect întunecat de formă tubulară.

Există și locații unde nu calcă niciun parazit energetic, și anume pădurile, munții, câmpiile, mările și alte obiecte naturale de acest fel.

De ce nu apar acolo? Din cauza că nu au ce mânca acolo, sunt puțini oameni sau în genere lipsesc; 2. În locurile sălbatice parazitii energetici ființe paraziți stringenti, stăpânii acelor locuri, care nu permit altor parazitii energetici energetice să vină de ex.

Ai impresia că ai săpat grădina toată ziua. Capul este tulbure și greu.

Semnele de Parazitare si Contaminare Energetica

Parcă este acoperit cu o energie densă pe chakra a 7-a. Așa este, vă întoarceți acasă plini de acești paraziți energetici care se lipesc de corp ca niște lipitori. Am făcut un experiment. Fiind în oraș, în locurile aglomerate, am activat mereu pe mine frecvența Perun paraziții fug de această frecvență ca dracul de tămâiecu intenția de a mă proteja și de a arde paraziții energetici care nimeresc în câmpul meu energetic. Ca să vezi, când m-am întors acasă, eram la fel de proaspăt și plin de energie, nu simțeam acea oboseală grea pe care o aveam înainte în urma călătoriilor mele în locurile toxice.

Vă recomand, de fiecare dată când veniți acasă să faceți un duș, și starea voastră de spirit se va schimba brusc spre bine. De asemenea, paraziților energetici nu le place lumina solară directă, sarea, argintul, focul, fumul de plante uscate, mirosul parazitii energetici uleiuri esențiale, sunetul clopotelor. Vacanța parazitii energetici pădure sau munte la fel este benefică. Procedurile de curățare alungă paraziții energetici. Însă sunt o categorie de paraziți energetici înrădăcinați în corpul energetic de mult timp, care pot fi dați afară doar prin căi speciale.

Paraziții energetici aurali. Exorcismul în cosmoenergetică În cosmoenergetică exorcismul reprezintă un complex de măsuri îndreptat spre eliberarea câmpului energetic al pacientului de paraziți energetici aurali posedare, obsesie și înlăturarea consecințelor fizice și psihologice negative ale infectării. În prezent, posedarea "clasică" se întâlneşte rar. În popor se spune că persoana este posedată de draci. Deseori cosmoenergeţii neexperimentaţi confundă posedarea cu alte probleme sociale, psihice și de alt ordin.

Pentru a rezolva problemele ce ţin de infectare și posedare este necesară o instruire specială. Se întâmplă că la diagnosticare se relevă prezența mai multor entităţi parazitare la pacient.

paraziți energetici Archives - Canal33

Cel mai dificil lucru — este eliminarea ființei parazitare care a fost intenţionat întrodusă artificial de către un specialist ocult, ca rezultat al magiei. Această entitate nu îndeplinește comenzile nimănui, cu excepția stăpânului. Este imposibil de a te înţelege cu ea — aceasta trebuie distrusă.

Ne băgăm cu capul înainte și numai după ce ne lovim în zid ne întrebăm ce am căutat acolo.

Entitățile parazitare pot să se agaţe de aura umană, dacă acolo există energii de o anumită calitate — de ex. Nu există șanse pentru paraziții aurali de a se lega de o persoană curată trupește și sufletește.

Și dacă persoana este conștientă de problemele pe care le are şi lucrează asupra sa, atunci scapă mai uşor de paraziți. Cosmoenergeţii începători fac diagnosticul cu ansa, depistează parazitii energetici paraziților energetici aurali după următoarele semne: 1 Ansa radiestezică care este îndreptată spre pacient, se roteşte haotic şi nu o poţi opri, chiar dacă până în acest moment a lucrat perfect.

În acest caz, te îndepărtezi de pacient la o distanţă de doi, trei metri — unde energia entităţii nu va mai bulversa ansa. În astfel de cazuri, nu poţi ţine ansa la perete nemişcat - începe să "bată" de perete. Dacă cineva are entităţi, atunci aceste frecvențe sunt suficiente pentru ca ele să înceapă să se manifeste, să se autoidentifice. Omul începe să se agite, se aruncă dintr-o parte în alta, cade la podea, se schimb dramatic expresiile faciale. Apare un miros neplăcut de ceapă stricată.

Prezenţa entităților energetice afectează atât sănătatea fizică cât şi pe cea mentală a omului. Prin urmare, doar numai după eliberarea pacientului de paraziţii energetici, ne putem aștepta la rezultate pozitive stabile ale tratamentului unor boli sau afecţiuni ale organismului. Zoroastrismul egregorial de asemenea poate fi folosit în acest scop.

Frecvenţele enumerate mai sus anihilează entităţile aurale sau le transferă în sferele de habitat şi lumea lor, de parazitii energetici au venit depinde de intenţia operatorului. Din punct de vedere energetic şi informaţional frecvențele cosmoenergetice parazitii energetici entităţile aurale sunt incompatibile cu viaţa.

Dacă o persoană este stăpânită de mai mulți paraziți, aceștia se reproduc, se înmulţesc, apar parazitii energetici.

viermișori la adulti sunt veruci întotdeauna

Puii rămân întotdeauna mici, ei nu se dezvoltă, deoarece paraziții majori consumă mănâncă o mare parte din energia victimei.

Unul sau mai mulţi dintre pui poate ajunge în embrionul victimei, şi ulterior, după naştere, să crească şi să se dezvolte în organismul copilului nou-născut. Paraziții eliminați, de obicei, se întorc în spațiul sau lumea lor, însă, dacă persoana nu s-a corectat, există riscul ca acestea să revină. În nici parazitii energetici caz să nu-ți fie frică de ceea ce poţi vedea sau simți în timpul şedinţei.

Acest lucru este valabil mai ales pentru cei ce văd energiile. Trebuie de menţionat, că entităţile parazitare se alimentează inclusiv cu energia fricii. Prin urmare, în cadrul şedinţei, cosmoenergeţii văzători pot vedea diferite creaturi, ce reprezintă imagini înfricoșătoare sau fac mișcări în direcția operatorului. Să nu-ți fie frică dacă simţi o uşoară atingere a corpului sau chiar o lovitură. Nu te alarma dacă pacientul începe brusc să latre, să urle, să mârâie, sau când i se crispează faţa sau acesta îndreaptă înspre tine degetele strâmbe etc.

În acest mod reacţionează entitatea parazitară la frecvenţe şi încearcă să întrerupă şedinţa. Dacă pacientul se manifestă agresiv, vrea să te lovească, acesta trebuieşte sau legat de ex. Şedinţele se desfăşoară zile la rând, și apoi — parazitii energetici o zi.

Te invit sa iti urmezi intuitia si sa reflectezi la aceasta lucrare. In caz ca te-ai intrebat parazitii energetici ce poate fi contaminata AURA unei persoane si de ce ne avem impresia ca sunt solidificate emotiile sau predispozitiile de gandire, afective si de atitudine de frecventa joasa, te invit sa citesti in continuare. Impactul unei aure contaminate este nociv pentru psihicul uman, dczvoltarea spirituala, relatiile sociale sursa implinirii conform neurocercetatorilor si, nu in ultimul rand, statusul de sanatate, intrucat conduce catre interpretarea LIMITATA a experientelor de viata. Asa ca daca citesti asta, imi asum sa cred ca iti doresti sa EVITI orice iti poate afecta sa accesezi cea mai buna stare in fiecare zi. Inseamna sa fi mereu in stari creative, intuitia sa mearga brici, sa parazitii energetici detasat a de orice ti-ar putea apasa butoanele zen stylesa respiri cu calm mereu, sa ai o capacitate de regenerare mai buna si sa ai o sanatate de exceptie.

Durata 30 - 40 de minute. Adesea, există o dorință de a extinde şedinţa, când vezi că procesul decurge productiv. Dar nu trebuie să uiţi: 1 pacientul oboseşte fizic; 2 el se adaptează cu energiile și devine dependent de ele. Trebuie să ştii că, dacă entitatea are deja puii săi, atunci ei vor ieşi primii, parazitii energetici ultimul rând adultul.

Dar nici ea nu va dori să iasă în întregime, dar pe părți, încearcănd să lase cel puțin un mic cheag de energie, ca să poată să se întoarcă înapoi în corpul pacientului.

cauzele papilomelor medicamente antihelmintice preventive

Și dacă nu reuşeşti să elimini în totalitate parazitul energetic aural din pacient, apoi, după un timp, va trebui să lucrezi iaraşi cu el. Este mai productiv dacă la astfel de şedinţe sunt antrenaţi mai mulţi cosmoenergeţi. Un pacient cu entităţi trebuie să se abțină de la consumul de alcool, droguri, consumul de carne și pește, să se abțină de la contactul sexual, să-şi controleze emoțiile, să nu înjure, să ducă un mod de viață sănătos, sau cu alte cuvinte - este necesar să ţină post.

Cu pacienţii posedaţi care au dereglări mintale, care au primit tratament psihiatric, este posibil de lucrat, însă ceea ce ţine de recuperarea psihică şi probabilitatea de a reveni la sănătatea mintală este una foarte mică. Și dacă o astfel de persoană parazitii energetici în vârstă, şedinţa de exorcism poate să nu fie utilă pentru ea.

Paraziti energetici Colorare vierme rotunde

În orice caz, parazitii energetici de situaţii le soluţionezi parazitii energetici cu rudele pacientului. În prezenta lucrare nu mi-am pus scopul de a face o instruire amplă în domeniul exorcismului energetic.

Am realizat cu timpul că acești paraziți aurali au și latura lor pozitivă. Situația este ambiguă, echivocă, o monedă cu două părți. Să luăm un caz de cancer. Parazitii energetici paraziții energetici întârzie momentul morții corpului fizic dându-le bolnavilor mai mult timp și mai multe șanse de a se corecta?

Deci, reiese, că în anumite condiții, sunt ființe folositoare pentru om. Ce trebuie să întreprindem ca să nu fim prada paraziților energetici?

Hrana paraziților, în formă de parazitii energetici, se găsește în subconştientul omului, în câmpul lui energetic, permanent fiind gata să rezoneze cu energii similarea din exterior.