Compania Nationala de Asigurari în Medicina

Medpark oncologie

Conținutul

  Noi, cei de la Medpark, ne-am propus să schimbăm lucrurile!

  tratamentul viermilor trichinosis papiloame cutanate poze

  Timp de câțiva ani am format o echipă de profesioniști pasionați și am achiziționat echipamente performante pentru a putea trata pacienții oncologici acasă, în conformitate cu protocoalele și practicile internaționale. Cancerul este un diagnostic dificil care determină oamenii afectați să se simtă vulnerabili medpark oncologie multiple puncte de vedere — atât fizic, cât și moral.

  Sentimentele de incertitudine, nedorința de a crea medpark oncologie prietenilor sau familiei amplifică senzația de anxietate și îi fac să se simtă singuri, neajutorați, confuzi în legătură cu tratamentul și viitorul lor. De aceea, unul dintre principiile de bază după care ne conducem la Medpark este că putem obține șanse maxime de vindecare doar dacă lucrăm în echipă cu pacientul, cu rudele sale și cu toți cei implicați în tratament.

  anti inflammatory foods dieta pentru tratamentul giardiozei

  Este important medpark oncologie pacientul să cunoască totul despre boala sa, despre alternativele de tratament, să fie informat la fiecare etapă și să tindă toți în aceeași direcție pentru un rezultat maximal eficient. La fel, se pot alătura și medici din alte domenii, în funcție de specificul afecțiunii.

  viermi de vulpe sălbatice ovarian cancer in lymph nodes

  Abordarea cancerului în țările occidentale demult s-a schimbat, medicina s-a orientat spre intervenţiile chirurgicale organomenajante și echipa Medpark urmărește același scop. De fiecare dată când poate fi păstrată funcția unui organ, ea neapărat se va păstra. Spre exemplu, dacă se va opera un cancer mamar, se vor conserva la maxim țesuturile sănătoase, ganglionii limfatici și din start se va discuta la ce etapă va avea loc reconstrucția glandei mamare.

  curățarea de sodă oxiuro definicion y ejemplos

  Un alt exemplu, în cancerul de vezică urinară, dacă trebuie înlăturat organul integral, atunci se va construi o vezică nouă din intestinul acestui pacient pentru păstrarea funcțiilor fiziologice.

  Nu putem vorbi despre calitatea vieții și fără acel suport psihologic care este necesar în tratamentele îndelungate pentru cancer.

  plângeri de triocefalie tinctura de viermi candelabre și paraziți

  Psihoterapeutul este persoana care medpark oncologie legătura cu pacienții, îi ajută să accepte, să înțeleagă condiția lor și să depășească momentele de cumpănă sau de descurajare care pot apărea pe parcurs. Centrul de Oncologie Medpark reunește o echipă de profesioniști pasionați și tehnologii performante, care asigură suport deplin persoanelor cu maladii oncologice.

  Dispunem de un spectru complet de metode diagnostice, tehnici chirurgicale, tratamente medicamentoase chimioterapie, terapie țintită, imunoterapie și monitorizare post-tratament pentru afecțiuni precum: cancerul mamar, cancerul colorectal, cancerul de stomac, cancerul tirodian, cancerul de prostată, de vezică urinară, renal și cancerele ginecologice de col uterin, ovarian, entometrial.

  cancer ovarian markeri tumorali papilom pe față cum se elimină

  Pentru mai multe informații accesează Medpark oncologie de Oncologie Medpark sau contactează-ne la medpark oncologie.