LABORATOARELE REMEDIA SRL

Laboratoarele remedia

Conținutul

  Ne considerăm constructori, într-o lume imperfectă, dar perfectibilă.

  laboratoarele remedia

  Ne-am asumat acest rol, mânați de pasiunea pentru tehnologie, respectul pentru natură și empatia față de clienții noștri, cu care am construit o relație trainică, laboratoarele remedia și transparentă.

  Preocuparea noastră continuă este aceea de a oferi consumatorului român dar nu numai produse din laboratoarele remedia de calitate, iar pentru acest lucru ne informăm permanent cu privire la cele mai noi descoperiri în domeniul sănătății, pentru a oferi mereu produse de ultima generație.

  laboratoarele remedia

  Investim în cercetare și în menținerea laboratoarele remedia cu institute de cercetări, clinici medicale, medici specialiști și de familie.

  Echipa noastră include farmaciști, biologi și chimiști, fito și aromaterapeuți, cu vastă experiență în domeniu. Calitatea incontestabilă a produselor noastre, alături de grija permanentă pentru clienți, au fost și sunt motoarele principale care ne-au menținut în vârf, pe o piață concurențială puternică și plină de provocări.

  laboratoarele remedia

  Suntem atenți la nevoile tuturor categoriilor de public si le punem la dispoziție o gama largă de produse din ingrediente atent selecționate, de la producători recunoscuți pe piața internațională. Iubim și prețuim natura, de aceea ingredientele laboratoarele remedia care le utilizăm provin din surse naturale, atent analizate fizico-chimic și microbiologic.

  laboratoarele remedia

  Extractele din plante sunt standardizate conform farmacopeelor internaționale, iar spațiul de lucru, precum și procedurile noastre, respectă normele de bune practici de fabricație conforme GMP. Credem în puterea vindecătoare a naturii, în performantă și inovație, fără să uităm tradiția din care ne tragem rădăcinile.