10 lucruri pe care nu (vrei sa) le stii despre piscine si jacuzzi Jacuzzi bacteria

Jacuzzi bacteria

Conținutul

  jacuzzi bacteria

  Amie Barrodale 9. Poți jacuzzi bacteria imaginezi destul de ușor cum ajunge parazitul în apă, deși mai bine nu. Scurgerile persoanelor cu diaree și paraziții acestora sunt absorbiți de ceilalți, deseori prin respiră adânc gură, spunea ea.

  jacuzzi bacteria

  Încă un motiv pentru care nu ar trebui să înghiți apa din piscine sau căzi. Hlavsa spune că dintre cele opt decese raportate, șase au fost cazuri confirmate cu boala legionarilor, iar celelalte două suspectate.

  jacuzzi bacteria

  Deși cazurile astea au fost serioase, sunt destul de rare în comparație cu alte tipuri de boli și decese. În decursul a 15 ani, bolile infecțioase provenite de la toate bazinele cu apă reactivă non-naturală, din care căzile sunt doar o mică parte, au provocat 27 de boli și opt decese.

  jacuzzi bacteria

  Conform CDCintoxicațiile alimentare provoacă anual 48 de milioane de boli, de spitalizări și trei mii de decese. În America, un jacuzzi jacuzzi bacteria un catalizator rar pentru o boală. Ce fel de bacterii găsești într-o cadă din hotel?

  jacuzzi bacteria

  Majoritatea bacteriilor care-și fac veacul în căzi sunt tipuri comune, iar corpul uman poate rezista. Sfatul ăsta e valabil și pentru persoanele care fac chimioterapie sau au vreo condiție medicală care le slăbește sistemul imunitar. De asemenea, și jacuzzi bacteria cu puncte de intrare pentru bacterii, cum ar fi răni deschide sau tatuaje noiar trebui să se abțină, spune Glatt.

  jacuzzi bacteria

  Pentru majoritatea oamenilor, probabil că nu există mai nimic cu care să nu putem face față.