Plasturi homeopati cu turmalina pentru Detoxifiere Kinoki, 10 buc. • apois.ro

Detoxifiant kinoki, Plasturi homeopati cu turmalina pentru Detoxifiere Kinoki, 10 buc. • apois.ro

tratamentul cdc giardia

Pachetul contine 50 plasturi Kinoki Kiyome Cataplasma. Kinoki Kiyome Cataplasma plasturi pentru detoxifierea generala a limfei si a organismului! In medicina traditionala chineza, picioarele au fost considerate ca a doua inima a corpului uman, deoarece din cele aproximativ de puncte de acupunctura, mai mult de 60 se afla pe talpi, impreuna cu zonele reflexogene ale principalelor organe.

Informații suplimentare Pachetul contine 60 plasturi Kiyome Cataplasma. Plasturi Kiyome Cataplasma plasturi pentru detoxifierea generala a limfei si a organismului! In medicina traditionala chineza, picioarele au fost considerate ca a doua inima a corpului uman, deoarece din cele aproximativ de puncte de acupunctura, mai mult de 60 se detoxifiant kinoki pe talpi, impreuna cu zonele reflexogene ale principalelor organe.

Cand sangele circula in talpi, cataplasma absoarbe toxinele eliberate de punctele de acupunctura, avand o eficacitate care dureaza pana la 8 ore. In functie de starea fiecarui om, detoxifierea poate sa dureze zile, saptamani sau mai mult timp in cazurile mai severe.

Adauga o alerta de pret redus Descriere Kinoki Kiyome Cataplasma plasturi pentru detoxifierea generala a limfei si a organismului!

In medie, detoxifierea generala limfatica prin picioare poate dura pana la 30 de zile. O singura noapte de detoxifiere a corpului cu Kinoki plasturi pentru detoxifierea poate aduce schimbari semnificative in culoarea si mirosul cataplasmei de la culoarea maro, la gri, la negruaceasta simptome hpv la fete cantitatea si gradul de toxine ce au fost extrase din corp.

Kinoki Kiyome plasturi pentru detoxifierea generala folosind continuu,apare o reducere vizibila a detoxifiant kinoki si mirosului cataplasmei.

Kinoki plasturi detoxifiere, 10 bucati, Kiyome Kinoky

Lipind cataplasmele de talpile picioarelor in timpul somnului se obtine un efect mai bun deoarece ii permite corpului sa stea la orizontala, astfel intarindu-se mult circulatia in corp. Aceste cataplasme absorb toxinele daunatoare si rezidurile din corp,rapid si usor.

Sunt sigure si nu au efecte secundare. Continuati sa folositi Kinoki pana cand culoarea devine deschisa, indicand ca toxinele au fost detoxifiant kinoki.

medicament pentru viermi la copii

Cum functioneaza? Desfaceti banda adeziva si aruncati ambalajul.

Recenzii 4 Kinoki Kiyome Cataplasma sunt plasturi pentru detoxifierea generala a limfei si a organismului. Cand sangele circula prin talpi, cataplasma plasturele absoarbe toxinele eliberate de punctele de acupunctura, avand o eficacitate care dureaza. Sunt siguri si nu au efecte secundare.

Amplasati cataplasma pe centrul detoxifiant kinoki asigurati-va ca scrisul de pe ea este spre suprafata adeziva. Lipiti si apasati ferm cataplasma pe talpa piciorului. Pentru rezultate mai bune, puneti-le cu ceva timp inainte de culcare, le puteti purta si prin casa daca dormiti mai putin de 8 ore.

forum produse antihelmintice

Tineti cataplasma ore pentru ca toxinele sa fie complet absorbite din corp, inainte de a inlatura cataplasma. Plasturii homeopati contin:.