Detoxicolon, 60 comprimate - Dacia Plant : Farmacia Tei

Detoxicolon capsule. DAC.PL Detoxicolon x 60 cpr.

paraziții lucrează pentru a i ucide cancer sarcoma en ninos

Prezentare generala Purificare intestinala si detoxifiere Detoxicolon comprimate este un produs natural, cu efecte intense conceput pentru detoxifierea si accelerarea tranzitului intestinal. Formula sa concentrata se bazeaza pe actiunea sinergica a 7 plante medicinale.

De ce Detoxicolon comprimate?

tinctura de viermi cu canderele negii provoacă mâncărime

Are actiune rapida si eficienta, datorita unui complex de ingrediente atent alese. Produce o detoxifiere controlata.

echinaceea forte cu propolis si vitamina c ghiduri clinice negi genitale

Se bazeaza pe o formula originala, concentrata. Este o metoda accesibila de curatare a intestinelor, iar administrarea sa este simpla.

tratarea unguentului de negi plantare hpv virus and cancer

Produsul contine extracte vegetale concentrate, poate fi consumat de vegani si vegetarieni. Forma prezentare: 60 comprimate Produsul nu contine coloranti si conservanti.

ceai marar hpv positive nhs

Mod de administrare Adulti si tineri peste 15 ani: cate comprimate de detoxicolon capsule pe zi, cu de minute inaintea mesei. Contraindicatii afectiuni inflamatorii grave ale intestinului colita ulceroasa, boala Crohn, rectocolita hemoragica, colon iritabil, apendicita acutasarcina, alaptare, intoleranta la oricare dintre componentele produsului.

DAC.PL Detoxicolon x 60 cpr.

Precautii Observatii: In cazul aparitiei reactiilor alergice se recomanda intreruperea administrarii. In cazul aparitiei unor efecte adverse cu manifestari detoxicolon capsule disconfort abdominal, crampe, diaree se reduce doza administrata pana la disparitia simptomelor.

rețete de dietă de detoxie colon oxiuri si giardia

Contribuie la - elimina flora de putrefactie si de fermentatie din intestin, - armonizeaza greutatea corporala, - accelereaza tranzitului intestinal.