DETOX WATER CASTRV+MAR 0.5L

Detox water

Conținutul

  Ingrediente Descriere Aceasta apa micelara detoxifianta demachiaza in profunzime datorita combinatiei de ulei de migdale dulci, extractului de aloe vera, de lemn dulce, acid hialuronic si vitamina B5. Elimina machiajul si detox water, iar iritatiile sunt calmate.

  detox water

  Lasa pielea luminoasa si curata, fiind potrivit chiar si pentru tenurile sensibile. Produsele premiate ale marcii This Works contin o asociere de ingrediente active inspirate din natura, cu detox water dovedita stiintific, cu uleiuri botanice si parfumuri terapeutice.

  detox water

  Combinate, aceste elemente puternice se transforma intr-un tot unitar care actioneaza sincron cu ceasul biologic si cu stilul dvs. Livrare si returnare In cazul livrarii prin GLS sau FAN Courier livrarea produselor cumparate se va realiza in termen de aproximativ 2 zile lucratoare de la confirmarea comenzii.

  detox water

  In cazul comenzilor plasate dupa ora in zilele lucratoare luni-vinerilivrarea va fi efectuata a doua zi lucratoare. Consulta ambalajul produsului achizitionat. Fii prima care sparge gheata!

  detox water

  Spune-ne parerea ta despre acest produs si porneste discutia.