Alimentele care îți curăță colonul, pentru un intestin gros sănătos — Cotidianul

Curatirea intestinului, Detoxifierea intestinelor

Alimente necesare pentru pastrarea sanatatii sistemului digestiv

Acesta adună tot felul de curatirea intestinului toxice și, dacă nu este curățat în timp util, acestea pot începe să se descompună, iar acest lucru poate favoriza aparitia parazitilor, colonului spastic iritabil și a cancerului colo-rectal. Iată recomandările pentru un colon curat și sănătos: O porție în plus de fibre În primul rand ai nevoie sa cresti curatirea intestinului de fibre, pentru a scăpa de resturile acumulate în colon și pentru a-ți păstra sistemul digestiv sănătos.

curatirea intestinului

Curatirea intestinului integrală, făina de ovăz, orezul brun și cerealele integrale, precum fulgii de grâu, ajută la detoxifierea colonului. De asemenea, gustările din alune, prăjiturile de orez, semințele de floarea-soarelui între mesele principale, fasolea sau lintea sunt alegeri foarte bune pentru curățarea colonului.

Acestea asigură curatirea intestinului un aport de proteine și vitamina B. Alege verde Include legumele cu frunze verzi în dieta ta zilnică pentru a ține toxinele la distanță de colon.

curatirea intestinului

Spanacul, mazărea, salata verde și varza furnizează nutrienți și sunt surse grozave de fibre solubile și insolubile. Încearcă orzul sau supele de orz și adaugă salată la sandvișuri pentru a-ți menține intestinul și tractul digestiv într-o bună stare de funcționare.

curatirea intestinului

Apă din abudență Bea o cantitate mare de apă zilnic — uneori poate fi greu, căci mulți dintre noi ne mulțumim cu un singur pahar de apă pe zi. Prin consumul cantității corespunzătoare de apă în fiecare zi, poți ține la distanță constipația, îți poți păstra pielea curată și hidratată și te protejezi de cancerul de colon.

curatirea intestinului

Simplul obicei de a consuma apă în mod regulat va avea efecte pozitive asupra sistemul digestiv, mai importante decât orice supliment cumpărat de la farmacie. Un măr pe zi Un măr pe zi, tine doctorul departe.

curatirea intestinului

De ce? Pentru că îți menține colonul sănătos. Merele, strugurii și alte fructe pe bază de apă, precum pepenele roșu, îți curăță sistemul de paraziți și de toxinele ce favorizează instalarea bolilor.

APA CU SEMINȚE DE IN ȘI CHIA curăță colonul de reziduri acumulate ani la rând

Rădăcinoasele precum cartofii sunt, de asemenea, alimente bune pentru curățarea colonului. Detoxifiere cu suc În curatirea intestinului ce fructele proaspete sunt bune pentru sănătatea colonului și intestinelor, sucul de fructe furnizează colonului și întregului corp vitaminele necesare, te scapă de excesul de materiale fecale și controlează eliminarea lor.

Curățarea profundă a intestinului cu hidrocolonoterapie, alimentația adecvată și un regim adecvat de exerciții fizice sunt o garanție a unei sănătăți bune și ajută la menținerea tinereții și a frumuseții.

Atenție, sucurile trebuie să fie proaspăt stoarse, nicidecum cele din supermarket. Consumă regulat, în locul băuturilor carbogazoase dulci și a cafelei, suc de portocale sau de mere.

curatirea intestinului

Acestea contribuie la creșterea imunității și la eliminarea rapidă a toxinelor.