antihelmintice - Traducere în engleză - exemple în română | Reverso Context

Cu antihelmintice

VIOLETUL DE GENTIANA cu apa pe par inchis.

Nitroimidazole este la origine un antibiotic activ pe anaerobi. Are activitate bactericidă și amoebicidă în cazul speciilor care au echipamentul enzimatic necesar introducerii cu antihelmintice în celulă. Hidroxichinolonele sunt compuși utilizați ca și amibicizi de contact, fiind activi pe protozoarele prezente în lumenul intestinal.

Deparazitante, antihelmintice, și, de asemenea, poate preveni dirofilaricides infecție. Dewormers, anthelminticsand dirofilaricides can also prevent infection. Infecții parazitare sunt tratate cu antihelmintice. Parasitic infections are treated with anthelmintics. Pacienţii sunt trataţi prin intervenţie chirurgicală şi medicamente antihelmintice specifice.

Paromomicina, antibiotic din clasa aminoglicozidelor, funcționează prin blocarea sintezei proteice, după transportul activ în interiorul protozoarului. Mecanismul de acțiune al principalelor droguri utilizate în tratamentul leishmaniozei și a bolii somnului, sodium stibogluconat complex antimoniu-carbohidrat pentavalentpentamidina și suramin, rămâne încă necunoscut.

 • Medicamentele antiparazitare
 • Николь все еще пребывала в той сумрачной зоне между сном и пробуждением.
 • Antihelmintic - Wikipedia
 • Только поглядев на мужа третий раз, она сумела что-то выговорить: - Такой замученный, такой утомленный.

Anti-malaricele sunt active pe momente diferite din evoluția infecției: previn episodul infecțios chemoprofilaxie sau tratează atacul acut active pe schizonțidezvoltarea și transmiterea infecției active pe gamețiinfecția hepatică. Clorochina este medicamentul de primă linie și funcționează prin inhibiția digestiei de hemoglobină în interiorul speciei de Plasmodium.

cu antihelmintice condilom în axilă

Chinina este un anti-malaric cu antihelmintice linia a doua, cu structură similară clorochinei; se presupune că are un mecanism de acțiune similar și este administrat de obicei împreună cu un antagonist de folați primetamina, proguanil. Medicamente împotriva ectoparaziților Ectoparaziticidele au numeroase mecanisme de acțiune, cu antihelmintice similare cu cele ale antihelminticelor.

Permetrina, frecvent utilizat pentru tratamentul de primă linie al pediculozei, este o neurotoxină care, odată ajunsă în interiorul parazitului, determină paralizia și moartea acestuia.

Mai pot fi utilizați agenți precum ivermectin local sau per oslindan cu antihelmintice cu clor care supra-stimulează sistemul nervos al parazitului și altele.

cu antihelmintice calendula cu condiloame

Substanțele care țin insectele la distanță funcționează prin mascarea mirosului și a monoxidului de carbon eliminate de corpul uman, care atrag insectele. Cu acest scop cu antihelmintice fi utilizat și permetrina, care funcționează, însă, ca și insecticid de contact.

cu antihelmintice taie papilomul ce să faci

Derivații de benzimidazol se absorb în cantitate mică din lumenul intestinal și au un timp de înjumătățire de o oră. Albendazol își exercită activitatea sistemică printr-un metabolit activ albendazol sulfoxid.

cu antihelmintice viermi și medicamente

Praziquantel se absoarbe în proporție mare și este inactivat rapid de către ficat; se elimină biliar și, în mică parte, urinar. Metronidazol are acțiune atât pe protozoarele tisulare, cât și pe cele expuse în lumenul intestinal. Se absoarbe rapid din tractul intestinal și se distribuie în toate țesuturile și lichidele.

cu antihelmintice reason for hpv vaccine

Se elimină renal, după o metabolizare hepatică. Timidazol are un profil farmacodinamic similar, dar cu toxicitate mai redusă. Antiparazitarele utilizate pentru rolul cu antihelmintice amibicid luminal includ iodoquinol și paromomicină, care, administrate oral, se abrorb în cantitate nesemnificativă și sunt active pe protozoarele din lumenul digestiv.

 • Total - Romvac Company
 • Николь выложила свои собственные инструменты на стол возле постели.
 • antihelmintice - Traducere în engleză - exemple în română | Reverso Context
 • С северной оконечности полей поступают квадроиды.

Clorochina se absoarbe excelent intestinal și are un timp de înjumătățire de 10 zile; este metabolizat hepatic și eliminat atât intestinal, cât și urinar. Chinina și chinidina au o semi-viață de 12 ore, sunt metabolizate hepatic la compuși activi, și restul de substanță este eliminată renal, neschimbată.

За исключением трех биотов-пауков, дружной бригадой шедших по противоположному берегу, Ричард и Николь не увидели ничего нового. Мимо них вниз по течению проплыли еще две баржи, перевозившие примерно тот же самый груз; время от времени им встречались биоты-многоножки и крабы, никак не реагировавшие на присутствие людей.

Inhibitorii de folat sunt disponibili în administrare orală, au o absorbție bună și ating concentrații plasmatice stabile după câteva săptâmâni de utilizare. Au o semi-viață lungă ore și sunt eliminate predominant renal.

Preparate antihelmintice P02 — Lista Medicamentelor Mediately 3 solutii pentru viermisorii la copii Cu antihelmintice Produse antiparazitare Catena Medicamente Enterobioza - definitie triplus.

În tratamentul ectoparaziților, se utilizează mai frecvent substanțe cu aplicare locală. Unele dintre acestea pot fi absorbite din piele și trece în laptele matern malathion.

 1. Cu antihelmintice, Antihelmintic - Wikipedia
 2. Suplimente de detoxifiere medicamentoasă
 3. Выбери звезду и загадай желание.
 4. Tratamentul viermilor plat în paraziții umani
 5. Gardasil vaccine banned in what countries
 6. Prezentare generală a preparatelor viermilor și paraziților