ELADIO prezintă : Hip-Hop Din România: Cheloo - CelCareUrăște () Cheloo discografie

Cheloo discografie

Conținutul

  Câți ani împlinește artistul?

  cheloo discografie

  Azi, 24 martie, Cheloo împlinește o frumoasă vârstă! Câți cheloo discografie a făcut unul dintre cei mai plăcuți jurați și care a fost evoluția carierei sale?

  cheloo discografie

  Azi este ziua lui Cheloo. Câți ani împlinește juratul de la iUmor Detalii despre viața personală a celebrului artist.

  cheloo discografie

  Azi e ziua lui Cheloo. Câți ani a făcut artistul?

  Oh, my god! Th-th-this-thi-s-this time I’m gonna kill you-ki-kill-kill-kill you!

  Cătălin Ștefan Ion, după numele din buletin, a împlinit astăzi frumoasa vârstă de 42 de ani. Acesta este unul dintre cei mai cunoscuți rapperi din România și activează în formația de hip-hop Paraziții.

  cheloo discografie

  Artistul a devenit din ce în ce cheloo discografie plăcut de public după ce producătorii de la X Factor le-au făcut marea surpriză telespectatorilor și l-au adus în juriu. După terminarea proiectului în cauză, Cheloo a fost luat în vizor de cei de la iUmor, un show în care era mai mult decât sigur că va fi plăcut.

  Alături de Delia și Mihai Cheloo discografie înseninează serilor de sâmbătă ale românilor. Cu toate că fanii îl văd des pe micile ecrane, știu foarte puține lucruri despre viața sa cheloo discografie, pe care acesta a decis să o ferească de urechile tuturor.

  cheloo discografie

  Succesul său a început cu albumul Sindromul Tourette înalbum care a fost cheloo discografie premiat cu Discul de Aur pentru numărul mare de exemplare vândute. Cheloo - Lumea s-a schimbat Nu-mi place, nu mi-a plăcut niciodată.

  cheloo discografie

  Artistul a împlinit 42 de ani Albume cheloo discografie hit-uri.