Activator biologic pentru toate fosele, Oxygen, 1 kg, Bacterii haznale

Bacterii haznale

Conținutul

  bacterii haznale giardia rezistente tratamento

  Activatorul biologic Oxygen este potrivit pentru toate tipurile de fose septice. Este ambalat in recipient cu o capacitate bacterii haznale 1 kg.

  bacterii haznale ovarian cancer quilt project

  Doza recomandata este de 25 grame. Avantaje produs: formula imbunatatita cu enzime si bacterii bine alese pentru eficienta lor; mareste randamentul natural de epurare; previne colmatarile si regleaza functionarea fosei; elimina mirosurile; Cum functioneaza bacterii haznale septice? Fosa septica colecteaza apa folosita in gospodarie.

  bacterii haznale medicament pentru tratamentul viermilor la copii

  Bacteriile si enzimele joaca un rol esential in procesul de epurare: mai intai, enzimele dizolva materia organica prezenta in apa, apoi bacteriile transforma resturile in elemente naturale.

  De ce este important sa intretinem corect fosa? Procesul de epurare este lent si complex.

  bacterii haznale cancer metastatic icd 10

  La acesta se adauga si alti factori care pot afecta buna functionare a fosei, cum ar fi: instalarea gresita a fosei, produsele chimice deversate in fosa detergenti, inalbitorinumarul prea mare de persoane care folosesc fosa, etc.

  Buna functionare a fosei este perturbata deoarece bacteriile nu mai reusesc sa secrete enzime deci dizolvarea materiilor organice nu mai are loc: ca urmare, fosa septica se bacterii haznale si apar problemele legate de supraincarcare si blocare.

  bacterii haznale dieta cu otet de mere si scortisoara forum

  Specificatii tehnice.